Skip to content

Ampumavuorot Tammelan varastolla 2021

HUOMIO!

C-19 tilanteesta johtuen ampumaan pääsee tällä hetkellä vain 6 henkilöä kerrallaan. Pyydämme ampujia ilmoittamaan tulostaan ampujien WhatsApp ryhmään viimeistään päivää ennen ammuntoja. Näin pyrimme varmistamaan, että kenenkään ei tarvitse ajella radalle turhaan. Jos yhdistyksemme jäsen ei ole ilmoittanut tulostaan etukäteen ja hän ilmestyy radalle, käännytetään hänet sieltä pois, jos rata on jo täynnä.

Huomioittehan, että tarvitsette alueelle pääsyä varten virallisen henkilöllisyystodistuksen, joka on Poliisin myöntämä passi tai henkilökortti. Ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.

Ensikertalaiset huom! Ottakaa yhteys ampuma-asevastaavaan tai sihteeriin. Sovitaan käytännön asioista ja käydään ampumaradan säännöt läpi. Alempana kuitenkin muutama kohta, joita kokeneempienkin ampujien on syytä noudattaa.

Tiistaisin ja torstaisin, pistooliammuntaa.
Keskiviikkoisin, kivääriammuntaa.
Kesä- ja heinäkuussa kiväärillä ampuminen on kielletty!

Ampuma-aika 17.00 – 20.00, jota pitää noudattaa. Alueelta pitää poistua 20.30 mennessä.

Seuran aseet ovat jäsenten käytössä varaston radalla keskiviikkoisin ja torstaisin tai sopimuksen mukaan, mikäli se sopii aseista vastaaville henkilöille.

Ampuma-aikojen muutoksista ja aseiden paikallaolosta pyritään tiedottamaan sähköpostitse, sekä FoResin ampujien WhatsApp -ryhmässä.
Alueelle pääsee ampumaan yksin, mutta tällöin henkilö on itse vastuussa turvallisuudestaan.

Ampujalla on oltava voimassa oleva ampumavakuutus.
Ammunnan jälkeen on huolehdittava, että rata jää siistiin kuntoon. Hylsyt ja roskat on kerättävä niille tarkoitettuihin astioihin.